Hai la o vorbuliţă cu Andrei Toderas de la Ultra Voyage România, un şef de mare angajament…


Antoaneta Rădoi -de la Vrancea

Pe 21 ianuarie 2017 l-am întâlnit pe tânărul timişorean, Andrei Toderaş, cel mai FRUMOS om întâlnit anul acesta, CHIEF EXECUTIVE OFFICER -cum îl denumeşte cartea sa de vizită-, la UltraVoyageRomânia. Ei bine, nu ştiu câţi ani o fi având, dar după chipul de copil năzdrăvan, nu-i dai 18, însă tânărul are deja studii absolvite în străinătate şi mi s-a părut a fi un tip de mare angajament în ceea ce şi-a propus să facă! Foarte decis! Pe deasupra un tip spiritual, cu un dezvoltat simt al umorului, deloc GOMOS pt funcţia pe care o deţine în Firma respectivă, unde este mare BOSS şi fiu al mamei sale, iniţiatoarea proiectului…
Foarte comunicativ, dezinvolt, mereu zâmbitor, şi nu-i un zâmbet profesional, ca la cei de la KFC, ci unul natural, venit, nu din minte, prelucrat, ci din interior, din suflet!! Foarte politicos, nativ, f f inteligent şi foarte ager la minte!! Ferice de mama care i-a dat viaţă! Aşa copii să tot ai! Bună plămadă, stimată mămică!! Bucurie Sfântă la uşa omului, aşa un fiu!
L-am întâlnit la Câmpina, la FORUMUL de INCOMING, ediţia a 4-a, organizat de dl Petre Dordea de la InfoTravelRomânia. Am călătorit împreună de la Bucureşti la Câmpina şi, la un moment dat, mi-a atras atenţia zâmbetul lui, discreţia cu care păşea, eleganţa şi…gropiţele din obraji. Zâmbea mereu, n-avea griji, iar când zâmbea i se adânceau gropiţele în obraji. La un moment dat am şi schimbat câteva cuvinte, legat de o fotografie care nu-mi reuşea la sauna Hotelului SEVA, acolo nefiind lumină suficientă. Mi-a zis ceva inteligent legat de diafragmă şi alte alea… CHESTII FOTOGRAFICE!! Corect!! Doar că n-avem timp să mai experimentez şi am luat-o din loc să prind Grupul…
…Nu ştiam cine e, ce hram poartă, dar ştiut era că la Forumul acela veniseră reprezentanţi ai unor FIRME de TURISM din ţară şi, eventual, ghizi. Prin urmare, tânărul putea fi, ori una ori alta sau…de la PRESSĂ… Apoi, mai pe la finele Forumului, m-am dumirit INSTANT! Tânărul era unul care-şi reprezenta personal Firma! Şi a făcut-o…PROFESIONIST! Felicitări Andrei Toderas! Cinste mamei tale!..
Spre orele 21,00 l-am „prins” fără constumul de firmă ce-l făcea atât de..impozant şi de..intertesant! Era în halat de baie!! La SANCONFIND. Cei de la SanConfind, din Poiana Câmpina, unde avusese loc Forumul de incoming, au oferit participantilor un bonus binevenit după o întreagă zi petrecută acolo. Fiecare participant avea, la alegere, drept BONUS, o procedură. Fie mergea sa faca băi cu apă sărată, fie mergea la masaj, fie oricare alta dintre procedurile practicate la SanConfind. Andrei, după cum mi-a spus în interviu, a ales să facă baie în apa sărată. Dar a făcut acesata cu SCOP PRECIS! Ca să afle, pe propia piele, cum e şi, descoperind, să recomande SanConfind ca destinaţie pentru clienţii Firmei unde este Boss!! L-am „prins” pe holul de la SanConfind în halat de baie şi..l-am abordat! I-am subliniat că-l voi „expune” publicului fix aşa, în..halat! Zâmbea! Priviţi-l, dar şi ascultaţi-l, fiindcă are lucruri interesante de spus! Succes iti doresc în tot ceea ce intreprinzi, Andrei Toderas! Mi-ai plăcut! Aşa că, nah’, acum îţi fac olecuţă de publicitate…(Garantez cititorilor şi vizitatorilor nostri: nimic n-a fost pregatit dinainte!! Parol! Sa nu ne omori dom’ Ionel V! Nu ne critica prea adânc…Multămim de înţelegere!)
(Nota: imagine Foto, preluată din pagina Facebook al lui Andrei)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: