Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului şi Vrancei cheamă preoţii să-i jure credinţă că nu se vor răscula împotriva lui pentru ereziile din Creta


 Nota: Articol preluat de la…

Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului şi Vrancei cheamă preoţii să-i jure credinţă că nu se vor răscula împotriva lui pentru ereziile din Creta

foto_ips_ciprian-696x1037

Potrivit newsbuzau.ro Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian a chemat, printr-un sms, toţi preoţii din eparhie pentru a-i pune să-şi reînnoiască jurămintele către arhiepiscop, dar şi să semnneze că nu se alătură celor care se dezic de Sinodul tâlhăresc din Creta.

Conform aceleiaşi surse, ,,miercuri, 7 decembrie, şi vineri, 9 decembrie, au fost chemaţi să

jure credinţă preoţii, diaconii din Protoieria 1 şi respectiv 2 din Buzău, în catedrala Arhiepiscopală din oraş la ora 9.30, urmând ca pe 14 decembrie să se prezinte la apel preoţii din Vrancea, la Focşani, la biserica din Piaţa Unirii, la ora 10.00. Mesajul primit pe telefon, prin sms, de către preoţii din Vrancea, a fost următorul: ,,Conferinţa cu ÎPS, va fi miercuri, 14 decembrie, la Biserica Unirii (Pr. Enoiu), la ora 10.00, se vor reface şi semna jurămintele, prezenţa strict obligatorie. La această conferinţă trebuie să participe toţi preoţii şi diaconii. Noile jurăminte vor fi semnate în prezenţa ÎPS-ului. Vă rugăm să nu lipsiţi. Vă mulţumim”.

Întreg articolul poate fi citit pe http://www.newsbuzau.ro/

“Aţi mai auzit iarăşi că s-a zis celor din vechime: Să nu juri strîmb, ci să împlineşti faţă de Domnul jurămintele tale! Dar Eu vă spun: Să nu juraţi nicidecum; nici pe cer, pentru că este scaunul de domnie al Lui Dumnezeu; nici pe pămînt căci este aşternutul picioarelor Lui; nici pe Ierusalim, căci este cetatea Marelui Împărat. Să nu juri nici pe capul tău, căci nu poţi face un singur păr alb sau negru. Ci felul vostru de a vorbi să fie: Da, da; nu, nu; ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rău.” – Matei 5;33 Dupa care Testament se ghideaza domnul?

Dupa care Testament? In nici-un caz dupa Testamentul ADEVARULUI Hristos. Au ei testamentul minciunii. Cum sa-i oblige sa jure din nou, pentru unirea cu ereziile? Adica sa stea muti, cu alte cuvinte. Pai asta faceau si securistii cu preotii: ii obligau sa nu vorbeasca in public, adica in afara bisericii, dar in biserica puteau vorbi – despre credinta, dar astia ii obliga sa strambe credinta dupa eretici, sa accepte botezul ereticilor si cate altele. Sunt mai periculosi decat sistemul comunist. Comunistii nu s-au amestecat in docme, cum fac ereticii. Sa ne rugam la bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa-i dea jos de pe scaune, pt.ca s-a stricat pestele de la cap.

Conducerea BOR este o Puternica organizatie Mafiota si functioneaza dupa regulile Mafiei. … Sa speri ca sunt sanse ca acesti mafioti sa -si vina in fire si sa se dezica de Raul pe care il fac acum Ortodoxiei, inseamna sa fim mai naivi decat Bebelusii….ceea ce la varsta adulta se numeste Idiotenie ! Pe majoritatea preotilor care deservesc aceasta Mafie , amagindu-se ca Il servesc pe Dumnezeu , Nu se Mai poate conta . Sunt atat de Idioti , de Lasi si de Fricosi si de Spalati pe creier , incat au devenit total Nefolositori si Periculosi pentru propria lor Mantuire , si Deci , Total Nefolositori si Periculosi si pentru Mantuirea poporului roman Ortodox .De aceea, eu , desi o neinsemnata, spun si declar , : Toata Sansa Ortodoxiei Romanesti este in mana Poporului Roman.! Poporul roman sa nu mai intre in bisericile unde slujesc preotii care pomenesc pe arhiereii mafioti . Tot Ajutorul si Tot Suportul Omeneste Posibil Trebuie sa dam acum Preotilor Prigoniti , pana ce fiecare oras si sat romanesc va avea macar un singur preot prigonit . In situatii Radicale , trebuie luate decizii Radicale … Continuand sa mergem la slujbele preotilor care ii pomenesc pe eretici, devenim Cmplicii ereticilor , si astfel, Tot Sacrificiul celor cativa preoti si monahii prigoniti va servi Doar pentru Mantuirea lor personala , nu si pentru Salvarea Ortodoxiei Romanesti. Continuand sa mergem la preotii eretici prin complicitate, ii tradam pe Preotii Prigoniti si in primul rand , il tradam pe Domnul nostru Iisus Hristos ! Tara ne este inabusita de Eretici, si Doar Poporul Roman Binecredincios Mai poate Salva Ortodoxia ! Preotii Prigoniti au Nevoie de NOI , si noi avem Nevoie de EI ! Numai Ajutandu–i pe Preotii Prigoniti , ne vom Ajuta pe noi insine ! Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, da-ne intelepciune sa stim ce sa facem in aceste vremuri cumplite pentru Ortodoxie !

2 responses to this post.

  1. Posted by Florina on ianuarie 20, 2017 at 12:10 pm

    Ciprian e un mare eretic și trădător al lui Hristos.Anatema ticalosule!

    Răspunde

    • Florina, nu stiu cine esti, nici nu conteaza! pentru ca oricine e binevenit, si oricine poate sa emita o parere PRO/contra, dar…as vrea sa stii ca pe Blogul asta al meu sunt interzise: „anatemele”. Prin urmare, poti exprima oricite PARERI impotriva lui Ciprian Cimpineanu, exemplificind daca vrei chiar cu exemple CLARE. Cuvintul „eretic” nu exprima neaparat STAREA in care se afla acest ierarh al BOR, şi daca tu ii zici simplu „eretic” asta nu ajuta oamenii ceilalti sa se edifice asupra starii lui. Venind cu un comentariu CONCRET, spus civilizat, fara anateme (personal am alergie la cuvintele: „sectar, anatema, eretic, tigan, jidan, musulman, mason, etc”, prin urmare mă straduiesc sa nu le rostesc şi caut ca cei cu care ma intersectez sa nu le foloseasca nici ei!Cred ca nu se cade noua, femeilor, mai ales, sa rostim acest cuvint: „anatema!”, Il gasesc tare ne-la-locul-lui!! Hristos -Domnul- a spus/spune ca noi SA NU BLESTEMAM! pe nimeni, sub niciun pretext! Ticălos, DA! Comenteaza cu DECENTA, argumentat, la obiect, exemplificat, si vei fi bine-venita oricind pe pagina mea! Numai bine!(Antoaneta Radoi -Ivana)

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: