Daniel -patriarhul mega/fericit, este programat azi, 10 aug 2016, la ora 16.00 la ..Regina Ana


Breaking-news: „La ora 16,00 este programat la catafalcul Reginei Ana şi prefericitul Daniel…

Hah’…ca Dănuţ Ciubotea să intre cu programare la aşa-zisa Regină Ana A României, asta da ŞTIRE!! Să intri, tu, ditai MEGA-fericitu’ patriarh, un colos al PUTERII din Ro, programat la un MORT-mort??!!! Genial!!!…

O să urmăresc ŞTIRILE, poate aflu ce anume au discutat cei doi: Prefericirea sa, Dănuţ Ciubotea  şi Regina Ana.  Mai ştii!!!…

Mi se pare de-a dreptul patologic, că unii, oameni de cultură, chipurile -unii care chiar au TELEGHIDAT Cultura si Eucatia în ţara asta!!-, cum ar fi Ecaterina Andronescu-ministreasa, cea fosta a Învăţămîntului, continuă să debiteze elucubraţii pe subiectul: „Regina a Ana a României” S-agită ăştia, regaliştii -şi  nu numai ei, spasmofilic, încît cred că ar avea nevoie să fie internaţi la…BALAMUC! De urgenţă!

Voi reveni pe subiect…

Anto oval cu Nikon si roz

Antoaneta Rădoi -de la Vrancea

2 responses to this post.

  1. Posted by Anca on august 10, 2016 at 3:39 pm

    Va admir pntru curaj.Totul este decis politic intr-un cerc restrans de oameni.Inclusiv aceste funeralii .Presedintele pe care eu si multi altii l-am votat a decis asta impreuna cu Parlamentul Romaniei.Cat despre Daniel e un om inteligent si sirect si cu siguranta cu o istorie in spate de dinainte de 90 dar ,,dosarul ”sau s-a pierdut .Nu e singurul pierdut.Ma bucur ca sunteti incomoda insa trebuie sa vorbim deschis si despre aceste adevaruri istorice.

    Răspunde

    • Multam’ Anca! Multam’ de trecere şi multam’ pentru gind şi pentru…CUVÎNT! S-au luat şi se vor mai lua DECIZII POLITICE, in defavoarea poporului, dar ştii de ce? Pentru că poporul..TACE! Si tăcînd se face..VINOVAT, de propria lui ..SOARTĂ! Eu am ales: SĂ NU TAC! Măcat atît să fac! Pe Daniel Ciubotea şi Camarila lui sinodală, am cel mai mare parapon. Am scris si publicat in 2014 două cărţi. Pentru că batjocoreşte cu bună-ştiintă BISERICA şi, totodată, ÎL batjocoreşte pe Hristos, iar din Biserica asta pe care el o batjocoreşte fac parte şi eu şi neamul meu, de multe generaţii….

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: