„Vrednic este!!!”…episcopul


Aud ca un preot ar fi fost excomunicat din Biserica, pe motiv ca nevasta lui ar fi detinut in Focsani un Magazin cu ob de cult…

La inscaunarea lui Cipri la Buzau, am scris un articol pe unul dintre Blogurile mele unde spuneam despre masinismul cu care se rosteste de catre cei prezenti la eveniment, a acelui… „Vrednic este”. Stiam ca va urma jalea peste intreaga episcopie (si am mai spus-o unora din zona aceea, unor preoti), ca doar nu-l numise gratuit Danutzu -patriarhul- pe Cipri C in scaunul lasat gol de plecarea la Domnul al altui episcop cerber, Norocel Nu-stiu-cum… Cipri C avea oaresce experienta in executarea ordinelor emise prin Circularele sinodale de la mai-marele BOR, asa ca …

„Vrednic este!!!”…sa faca asa FAPTE, acel episcop…

Cartea, a carei coperta o vedeti mai jos

sub brad prigonitoriia fost scrisa tocmai pentru ca…nevoia s-arata s-o scriu si sa spun, ca sa ma racoresc si, poate, sa racoresc si pe altii, pe preotii din subordinea acestor…”VREDNICI” sinodali!!!, pe preotii care sint deposedati de „Biserici la cheie” si chiar de…demnitatea de om…

Dragi „tatici” (sinodali), e de toata jena FAPTA episcopului C Ciprian, aceea de a caterisi preotul din Focsani si de a-i  excomunica pe acei crestini, pe criteriul invocat. E o aberatie! Cine spune/crede despre ep.Cipri C al Buzaului ca ar avea „micime sufleteasca”, sa citeasca textul cartii si sa vada ce „suflet mare” a avut si cita „iubire de semeni” a manifestat, cind de njde ori a semnat si a trimis catre Garda Financiara, delatiuni impotriva unui copil al Bisericii…tot pe motiv ca acel copil al Bisericii s-ar fi putut infrupta (daca l-ar fi lasat!!!) din firimiturile care ar fi putut cadea de la masa lor bogata! Nu putem spune decit :Doame iarta-i ca, POATE!!!, nu stiu ce fac!

2 responses to this post.

 1. Posted by ioandgrm on mai 23, 2015 at 3:29 pm

  Cu toata stima si din tot ceea ce ati facut si ati creiat pentru distribuirea de povete crestin-ortodoxe si chiar de imbogatire a Locurilor de rugaciune ale unora care iubesc obiceiurile crestine ,am o mare nelamurire !
  Cum poate un „invins” sa se spovedeasca ?
  Cel care se spovedeste si se smereste , iar Dvs sunteti un astfel de suflet si spirit , este un invingator al necuratului si vrajmasilor trimisi de cel rau (asa ne sunt canonizati Sfintii Mucenici ) !
  Dvs , cum v-am cunoscut eu , sunteti cu mult suflet crestin-ortodox si chiar daca ati fost „surghiunita” pentru o concurenta pe care nu o accepta cei de la patriarhie (Doar Dumnezeu este Unic si nu a sustinut vreodata ca trimisii lui sa fie coducatori ci supusi si ascultatori ) . Ei accepta decat ce vor ei .
  Scuze , dar sa fii patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane si sa sustii la conducerea Romaniei pe un protestant calvinist , ma intreb ce Catedrala a Mantuirii Neamului face ? Pentru cine si de ce !
  Pentru ca sa concureze cu Stefan cel Mare la constructiile de Lacasuri Sfinte si sa fie pomenit pentru asa ceva in Istorie ?
  Pentru ca daca ar fi un Patriarh al Neamului Romanesc , ar trebui sa Omagieze in fiecare clipa pe Eroii Neamului Romanesc care ne-au aparat de multiplele incercari ale cotropitorilor de a ne distruge ca neam !
  Cum poti sa fii de aciord sa vina un papa catolic in vizita in Romania condusa de un protestant care nu o recunoaste pe Maica Domnului ca Sfanta Fecioara Maria , adica nu recunoaste nu doar Evangheliile , dar si Biblia , fara ca sa ii ceri presedintelui sa faca cel putin 2 lucruri si lucrari :
  – Zi de Comemorare pentru toti Eroii Neamului Romanesc si al Natiunilor conlocuitoare care nu au cedat catolicilor ca sa treaca de la ortodoxie la alte religii si secte si au fost martirizati la fel cum au facut cei imperiile roman si otoman ;
  – Zile de Comemorare pentru cei peste 40.000 de ROMANI de la Adunarea Nationala de la Blaj 3/15 mai – 5/17 mai 1848 si care au fost exterminati pana in martie 1849 !

  Cu scuzele de rigoare , dar nu am auzit pe cineva sa ii pomeneasca pe vreunii dintre acesti Eroi ai Neamului Romanesc nici pe 9 Mai si nici pe 21 Mai 2015 de Inaltarea Domnului ! Si unii si altii s-au martirizat pentru Neamul Romanesc si ROMANIA ca Gradina a MAICII DOMNULUI !

  Sunt cateva lucruri pe care eu nu le inteleg in ceea ce ii priveste pe cei de la patriarhie (scuze , dar pentru mine este Patriarhia cea Daruita de Dumnezeu si care respecta toate Poruncile Domnului Tatal , Fiul si Duhul Sfant , iar eu un necunoscator pacatos , nu simt ca ar face asta ! )
  Ei se considera mai sus decat noi si nu se comporta sub nici o forma asa cum Le-a Spus si Invatat Domnul Iisus Mantuitorul in seara Cinei de Taina :
  „12. Dupa ce le-a spalat picioarele si Si-a luat hainele, S-a asezat iar la masa si le-a zis: Intelegeti ce v-am facut Eu?
  13. Voi Ma numiti pe Mine: Invatatorul si Domnul, si bine ziceti, caci sunt.
  14. Deci daca Eu, Domnul si Invatatorul, v-am spalat voua picioarele, si voi sunteti datori sa ca sa spalati picioarele unii altora;
  15. Ca v-am dat voua pilda, ca, precum v-am facut Eu voua, sa faceti si voi.
  16. Adevarat, zic voua: Nu este sluga mai mare decat stapanul sau, nici solul mai mare decat cel ce l-a trimis pe el.
  17. Cand stiti acestea, fericiti sunteti daca le veti face.
  18. Nu zic despre voi toti; caci Eu stiu pe cei pe care i-am ales. Ci ca sa se implineasca Scriptura: “Cel ce mananca painea cu Mine a ridicat calcaiul impotriva Mea”.
  19. De acum va spun voua, inainte de a fi aceasta, ca sa credeti, cand se va indeplini, ca Eu sunt.
  20. Adevarat, adevarat zic voua: Cel care primeste pe cel pe care-l voi trimite Eu, pe Mine Ma primeste; iar cine Ma primeste pe Mine primeste pe Cel ce M-a trimis pe Mine”!
  Ei se auto-venereaza dupa imbracaminte , mijloace de transport , modul de trai snob si nu urmas al unor Sfinti Calauzitori – Cuvioasa Maica Paraschiva este un exemplu foarte concludent
  (- Spune , Parascheva , cui ai dat hainele Tale cele scumpe si frumoase cu care Te-am îmbrăcat ? o întreba mama Ei supărată .
  – Le-am dăruit lui Hristos prin mâinile copiilor săraci ! răspundea Fericita , cu Chip Luminat.) ,
  prezenta celor care filmeaza si inregistreaza pentru a fi eterni prin mijloacele de biblioteca IT .
  In zilele de sarbatoare accepta sponsorizari si trecere a zilelor festive respective din randuiala crestin – ortodoxa , la manifestari de propaganda politica si chiar anti-ortodoxa ! Sunt suficiente intamplari de genul acesta , iar cele care m-au deranjat cel mai mult au fost cele intamplate de pe 14 Septembrie 2014 (ar fi trebuit sa fie Inaltarea Sfintei Cruci , dar a fost totul transformat in cozi la distribuirea de pachete branduite politic de primarul sectorului 1) la Biserica sfantul Vasile cel Mare de pe Calea Victoriei Bucuresti si intr-o forma complet diferita si ne-ortodoxa fata de manifestarile precedente din 2013 !

  Scuze , cred ca v-am plictisit destul !
  Consider ca va trebuie o erata la acea carte , in are sa specificati ca cei care au determinat acele stari sufletesti sunt de fapt invinsii si nu cei smeriti si spovediti din tot sufletul !
  Doamne ajuta !
  Amin !
  I.D.

  Răspunde

  • ID, legat de Cartea mea ”Spovedania unui invins”, f f posibil va fi, nu o ERATA, ci o editie a 2-a (desi unora le cam vorbesc inutil, fiindca ei nu pricep, ci umbla pe mai departe in ”lumina” mintilor lor! In mare, in cartea mea, eu le-am spus pe cele pe care altii, desi le vad, nu le spun, dintr-o eronata evlavie fata de mai-marii BOR. Cit despre ”evenimentul ” de la Bis Sf Vasile, se stie ca acel preot a fost adus ”ca doctor docent” in locul parintelui Petrisor (care dupa ce a facut acolo, cu multa daruire, una dintre cele mai frumoase Biserici din Bucuresti) care a fost EXTIRPAT precum o masea cariata, scos cu familie cu tot din casa parohiala si din Biserica pe care ani de-a rindul a pastorit-o. Nu m-ati plictisit dle ID. Mi-a facut placere sa vad ca ma…cititi! Doamne ajuta si numai bine!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: